Spring til indhold

Droneinspektion – inspektion med drone

Droneinspektion

Højdemodel eller skyggekort, som nogen også kalder det.

Droneinspektion og skadebesigtigelse af bygninger, tage, vindmøller, solceller m.v.

Hos 3D-Studio er vi specialiserede i at udføre droneinspektioner af tage, facader og ejendomme over hele Danmark. Vores certificerede og erfarne dronepiloter garanterer en sikker og lovlig inspektion, hvor vi foretager en grundig og effektiv besigtigelse af dine bygninger. Ved hjælp af vores topmoderne droner optager vi billeder og videoer i 4K opløsning, hvilket sikrer, at din dokumentation bliver af højeste kvalitet

Professionel og erfaren ekspertise i inspektion med drone

Med mere end 20 års erfaring fra byggebranchen har vores piloter den nødvendige ekspertise til at spotte fejl og mangler ved dine ejendomme. De ved præcis, hvad de skal kigge efter, og sørger altid for den bedste dataindsamling med dronen. Efterfølgende gennemgår vi alt materialet og leverer omfattende billeddokumentation om tilstanden af din ejendom.

Hurtig og præcis inspektion

En droneinspektion er både en hurtig og nøjagtig løsning. Vores droner kan let og hurtigt give dig et klart og detaljeret 4K billede af alle dele og detaljer af dine bygninger, så du kan gennemgå dem i mindste detalje. Dermed er du sikret høj kvalitet og effektivitet i forhold til dokumentationen. Og med vores uddannede piloter ved rattet kan du være tryg ved, at inspektionen bliver udført sikkert og præcist.

Fordele ved droneinspektion

Brugen af droner til visuel inspektion giver en række fordele i forhold til mere traditionelle og tidskrævende inspektionsmetoder. En dronedrevet inspektion kan nemt og sikkert udføres på svært tilgængelige områder, som ellers ville kræve leje af lift, dyrt udstyr og evt. professionelle klatrere. Droneinspektion reducerer risikoen for skader og nedetid, samtidig med, at det giver præcise resultater. Ved at foretage en droneinspektion kan du også sikre forebyggende vedligeholdelse og optimere bygningsvedligeholdelse, da du let kan få et overblik over eventuelle problemer og fejl.

Se også Fremskridtsrapport

Droneinspektion indendørs, udendørs og offshore

Vores droneinspektioner kan udføres overalt – både indendørs, udendørs og offshore. Vores droner er designet til at kunne operere under forskellige forhold og kan let tilgå svært tilgængelige områder. Vi kan foretage droneinspektion af solcelleparker, flare og flaretårne, broer, tanke og vindmøller. Uanset om du har behov for at inspicere f.eks. et flammefyldt flaretårn eller en vindmøllevinge – vores erfarne dronepiloter kan udføre opgaven hurtigt og præcist.

Præcise resultater og omfattende dokumentation

Hos 3D-Studio lægger vi stor vægt på at sikre omhyggelig planlægning og kvalitet i det materiale, vi optager under inspektionen. Vi benytter enten AI-teknologi eller højteknologisk software til at analysere og finde fejl og skader ud fra vores inspektioner. Dette sikrer præcise resultater og nødvendig dokumentation for eventuelle skader. Vi kan også let fremstille 3D-modeller og kortlægge byggepladser eller landbrugsarealer ud fra en enkelt droneinspektion.

Kontakt os for tilbud og evt. aftale

Prisen på en droneinspektion kan variere afhængigt af forskellige faktorer. Hos 3D-Studio er vi altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Vi garanterer, at vi har konkurrencedygtige priser og markedets bedste service på droneinspektioner. Kontakt os i dag på info@3d-studio.dk for at få et tilbud og lade os hjælpe dig med din droneinspektion.

Se også Kortlægning og indmåling med drone

Priser fra 2.500,- ekskl. moms.